طرز تهیه حلوای آرد نخودچی و گردو
طرز تهیه حلوای آرد نخودچی و گردو
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه حلوای آرد نخودچی و گردو
مواد لازم برای حلوای آرد نخودچی و گردو :
آرد سفید قنادی
۱ لیوان (دسته دار)
آرد نخودچی
۳ لیوان
پودر گردو
نصف لیوان
۲ لیوان
۲ لیوان
کره
حدودا ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم با کنترل بزنید
پودر هل یا زنجبیل
به مقدار دلخواه
طرز تهیه حلوای آرد نخودچی و گردو:
ابتدا آرد سفید را روی حرارت کم حدود نیم ساعت تفت می دهیم بعد از این مدت آرد نخودچی را روی آرد سفید تفت داده شده الک کرده و حدود ۱ ساعت با حرارت ملایم آرد نخوچی را نیز تفت می دهیم بعد از اینکه آردمان سبک شد و بوی آن بلند شد؛ آن را از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم زمین تا آردمان سرد شود بعد از اینکه کامل سرد شد پودر قند را، روی آردمان الک می کنیم و مخلوط می کنیم بعد کره را آب کرده در دو مرحله به حلوامان اضافه می کنیم همراه پودر هل یا زنجبیل مان و پودر گردو را هم اضافه کرده و با دست قشنگ حلوا را مخلوط می کنیم.
می توانید داخل سینی مقداری دارچین الک کنید و حلوا را روی آن صاف کنید و به شکل مربع ببرید، من داخل قالب سیلیکونی ریختم و آن را صاف کردم و نیم ساعت گذاشتم فریزر بعد آن را از قالب در آوردم.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی