طرز تهیه حلیم شیر خامه
طرز تهیه حلیم شیر خامه
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه حلیم شیر خامه
مواد لازم برای حلیم شیر خامه :
گوشت گوسفند بدون استخوان
۵۰۰ گرم
گندم پوست گرفته
۵۰۰ گرم
آب
یک لیتر
شیر
دو لیتر
خامه
۲۰۰ گرم
نمک
به میزان لازم
دارچین
به میزان لازم
روغن مایع
به میزان لازم
پیاز
یک عدد
طرز تهیه حلیم شیر خامه :
ابتدا گوشت را با کمی آب و یک عدد پیاز می گذاریم بپزد و در انتهای پخت کمی نمک به آن اضافه میکنیم. بعد از این که کاملا پخته شده، گوشت ها را از ظرف خارج کرده و بعد از خنک شدن ریش ریش می کنیم.
گندم ها را به مدت نصف روز در آب خیس کرده و سپس با یک لیتر آب در ظرفی ریخته و روی حرارت بسیار کم می گذاریم بپزد تا آب کاملا به خورد گندم ها رفته و پخته شود و بعد از پختن و کمی خنک شدن با گوشتکوب دستی یا برقی شروع به له کردن گندم ها می کنیم بعد از یک دقیقه شیر را کم کم به گندم ها اضافه کرده و به له کردن ادامه می دهیم تا مواد حالت کش دار بگیرد و کاملا کش بیاید.
دوباره مواد را روی حرارت ملایم گذاشته و گوشت ها را اضافه کرده به مدت دو دقیقه دوباره مواد را می کوبیم در انتها خامه را اضافه کرده و بعد از پنج دقیقه مواد را از روی حرارت برداشته داخل ظرف می ریزیم و با دارچین، روغن مایع، گوشت ریش ریش شده و کنجد، حلیم را تزیین می نماییم.
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته
۴s3.ir