طرز تهیه خورش قیمه با مرغ و زرشک
طرز تهیه خورش قیمه با مرغ و زرشک
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه خورش قیمه با مرغ و زرشک
مواد لازم برای تهیه قیمه مرغ :
مرغ
سه تکه
لپه
۲/۳ پیمانه
پیاز متوسط
دو عدد
زرشک
نصف لیوان
رب گوجه
۳-۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده
دو قاشق غذاخوری
چوب دارچین
دو تکه
طرز تهیه خورش قیمه مرغ :
باید ابتدا لپه را برای چند ساعت خیس کنیم. مرغ ها را با نمک و فلفل و زردچوبه آغشته می کنیم و در مقداری روغن سرخ می کنیم.
پیازها را نگینی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم. سبک که شد لپه هایی که خیس خورده و آبکش کردیم را اضافه می کنیم. مقدار کمی که تفت خورد، سه لیوان آب می ریزیم و اجاز می دهیم که لپه ها کامل بپزد.
رب گوجه و زرشک را در مقداری روغن تفت می دهیم و نمک مورد نیازشان را اضافه می کنیم و بعد از پخت لپه، رب و زرشک و مرغ ها را به لپه ها اضافه می کنیم. اگر لازم بود یک لیوان آب هم داخل قابلمه می ریزیم. به همراه چوب دارچین. می گذاریم حدود ۱ ساعت دیگر خورش کامل جا بیفتد.
برای تزیین می شود از زرشک و سیب زمینی سرخ کرده استفاده کنیم.
منبع : ۲nafare.com
لذت آشپزی با بیتوتهتکنیکهایی برای خوشمزه تر شدن سوپ و خورشدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه خوشمزه ترین آش جو + نکاتی برای طرز تهیه آش جو