طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی
طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی
میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر
مواد لازم برای دلمه قارچ و سیب زمینی :
سیب زمینی
۱ کیلوگرم
تخم مرغ
۱ عدد
آرد
یک دوم پیمانه
نمک
به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده)
۱ قاشق چایخوری
زردچوبه
به مقدار لازم
روغن
به مقدار لازم
مواد میانی دلمه قارچ و سیب زمینی :
قارچ (خرد شده)
۳۰۰ گرم
روغن
۳ قاشق سوپخوری
پیاز (ریز خرد شده)
۱ عدد
شبت (خرد شده)
به مقدار لازم
نمک
به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده)
به مقدار لازم
طرز تهیه دلمه قارچ و سیب زمینی :
ابتدا برای تهیه مواد میانی، روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و پیاز ریز خرد شده را در آن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا آب قارچ بخار شود. نمک، فلفل سیاه و مقداری شبت خرد شده اضافه و مخلوط کنید.
سیب زمینی ها را در آب بپزید، سپس پوست آنها را بگیرید، له کنید.
تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کنید و وسط هر یک مقداری از مواد میانی قرار دهید و دوباره آنها را ببندید آنها را کف دست خود کمی پهن کرده و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس سرو کنید.
منبع : kermany.com
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه خوشمزه ترین آش جو + نکاتی برای طرز تهیه آش جوطرز تهیه پیراشکی + نکات مهمی که برای تهیه پیراشکی باید بدانید