طرز تهیه رانی هلو
طرز تهیه رانی هلو
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه رانی هلو
مواد لازم برای رانی هلو :
هلو
١۰-١٢ عدد
آب سرد
۵/١ لیوان
شکر
به میزان لازم
طرز تهیه رانی هلو :
برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه کافی است هلوهای سفتی که گوشه یخچال مانده و کسی به آن نگاه نمی کند پوست بگیرید و خرد کنید بعد داخل قابلمه بریزید و به میزان دلخواه بسته به شیرینی هلو به آن شکر اضافه کنید آب سرد هم بریزید و حدود نیم ساعت روی شعله ملایم بگذارید تا هلوها نرم شوند.
سپس زیر آن را خاموش کنید بعد از این که سرد شدن داخل مخلوط کن می ریزیم و به اندازه ای که خیلی شل نشود به آن آب اضافه می کنیم و میکس می کنیم. قبل از آن چندتا دانه از هلوهای پخته را برمی داریم تا بعدا ریز خرد کنیم و به رانی اضافه کنیم.
رانی را چند ساعتی داخل فریزر می گذاریم تا حسابی خنک و تگری شود بعد نوش جان می کنیم.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه خوشمزه ترین آش جو + نکاتی برای طرز تهیه آش جوطرز تهیه پیراشکی + نکات مهمی که برای تهیه پیراشکی باید بدانید