

طرز تهیه رنگینک قالبی
طرز تهیه رنگینک قالبی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه رنگینک قالبی
مواد لازم برای رنگینک قالبی :
کره
۱۶۰ گرم
آرد سفید قنادی
۱ لیوان
* آرد نخودچی
نصف لیوان
پودر قند
۴ قاشق غذاخوری سرپر
پودر دارچین
۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل
۱ قاشق چایخوری
پودر هل
۱ قاشق سوپخوری
خرما پوست گرفته شده
به مقدار لازم
گردو خرد شده
به مقدار لازم
* آرد نخودچی ( قابل حذف می باشد می توانید آرد سفید را جایگزین کنید )
طرز تهیه رنگینک قالبی :
کره را روی حرارت ذوب کنید آرد را اضافه کنید تا کره خوب جذب آرد شود و شل نباشد (میزان آرد تقریبی هست به مواد دقت کنید شل نباشد و خمیری باشد)
آرد را خوب تفت بدهید تا به رنگ دلخواه برسید بعد از سرخ شدن حرارت را خاموش کنید و پودر قند و هل و زنجبیل و دارچین را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
هسته خرما را جدا کنید و گردو بگذارید خرما را به اندازه قالبتان شکل بدهید قالب حتما باید سیلیکونی باشه کمی از آرد را برداشته و داخل قالب بریزید پرس کنید بعد خرما را بگذارید و کمی فشار بدین و مجددا آرد ریخته و با پشت قاشق صاف کنید قالب را چند ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا ببندد و بعد از قالب در بیاورید و با پودر پسته تزیین کنید.
در ظرف در بسته یک هفته در کابینت و یک ماه در یخچال قابل نگهداری است.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی