طرز تهیه ساندویچ هات تنوری
طرز تهیه ساندویچ هات تنوری
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه ساندویچ هات تنوری
طرز تهیه ساندویچ هات تنوری :
سینه مرغ را مزه دار کردم بعد نازک برش دادم با روغن سرخ کردم سپس قارچ خرد شده را با نمک و فلفل و پودر سیر تفت دادم کالباس ها را هم جدا داخل کمی روغن تفت دادم البته به صورت برش های نازک دایره ای. بعد کالباس را لای نان باگت گذاشتم، بعد از آن مرغ و قارچ و سس خردل و سس سفید ریختم و در آخر پنیر گودا گذاشتم بعد اطراف آن را فویل پیچیدم و داخل فر به مدت ١٠ دقیقه قرار دادم تا پنیر آب شود ساندویچ های خوشمزه ما حاضر است نوش جان.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ساندویچ مرغ
مرغ و کالباس سرخ شده برای ساندویچ هات تنوری
سس خردل و سفید را به قارچ و سینه مرغ سرخ شده اضافه کردم
زیر فویل پیچیدم طوری که کاملا بسته باشد و نان باگت خشک نشود
و در نهایت …
گردآوری : بخش آشپزی بیتوته
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه خوشمزه ترین آش جو + نکاتی برای طرز تهیه آش جوطرز تهیه پیراشکی + نکات مهمی که برای تهیه پیراشکی باید بدانید