طرز تهیه سیب کاراملی
طرز تهیه سیب کاراملی
مجموعه: آموزش انواع غذاها
درست کردن سیب کاراملی مناسب مراسم های متفاوت
مواد لازم برای تهیه سیب های کاراملی :
کرم کارامل وانیلی
۴۰۰ گرم
آب
دو قاشق غذاخوری
سیب
۴ عدد
گردوی خرد شده
به مقدار لازم برای تزیین
شکلات رنگی یا اسمارتیز ریز
به مقدار لازم برای تزیین
شکلات چیپسی خرد شده
به مقدار لازم برای تزیین
طرز تهیه سیب کاراملی برای ۴ نفر :
۴۰۰ گرم کرم کارامل وانیلی را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و دو قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و روی شعله متوسط، به طور مدام هم بزنید تا یکنواخت شود سپس قابلمه را از روی شعله بردارید و سیب را داخل کارامل داغ فرو کنید.
سیب را روی فویلی که با روغن چرب کرده اید، بگذارید و اطراف آن با قاشق، کارامل داغ بریزید. سپس آن را ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و خودش را بگیرد. برای تزیین با شکلات چیپسی خرد شده که ذوب کرده اید به کمک ماسوره روی آن خطوطی ایجاد کرده و در آخر با گردوی خرد شده، شکلات رنگی یا اسمارتیز ریز تزیین می کنیم.
از این سیب های کاراملی می توانید در مراسم تولد و مهمانی های عصر استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
لذت آشپزی با بیتوتهدلایل ترک خوردن روی کیک چیست؟راز و رمز تهیه خوشمزه ترین ترشیسس ها چاشنی های محبوب غذاهاسس کچاپطرز تهیه خوشمزه ترین آش جو + نکاتی برای طرز تهیه آش جوطرز تهیه پیراشکی + نکات مهمی که برای تهیه پیراشکی باید بدانید