طرز تهیه شیرینی انگشتی بادامی برای عید نوروز
طرز تهیه شیرینی انگشتی بادامی برای عید نوروز
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
برای عید امسال شیرینی انگشتی بادامی درست کنید
شیرینی نوروزی یکی از خوراکی های اصلی دید و بازدیدهای نوروز در هر خانه ای است. یکی از بهترین شیرینی ها برای نوروز امسال شیرینی انگشتی است. با این دستور یک شیرینی انگشتی خوش طعم درست کنید.
دمای فر : ۱۸۰ درجه سانتیگرادزمان پخت : ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای شیرینی نوروزی انگشتی :
آرد
۲۲۰ گرم
آرد برنج
۱/۵ قاشق سوپخوری
پودر شکر
۶۰ گرم
پودر بادام
۲ قاشق غذاخوری
کره خرد شده
۱۸۰ گرم
شکلات
برای تزئین
طرز تهیه شیرینی انگشتی برای نوروز :آرد سفید، آرد برنج و پودر شکر را در کاسه ای الک می کنیم.کره خرد شده و پودر بادام را نیز اضافه کرده و با نوک انگشتان ورز می دهیم.از خمیر کمی برداشته و کف دست به شکل انگشت فرم می دهیم و یا خمیر را گرد می کنیم.
شیرینی ها را کف سینی می چینیم و در فر قرار می دهیم.در این مدل مقداری از خمیر را به شکل انگشت و مقداری را به شکل توپی فرم دادیم.
بعد از پخت، شیرینی های بادامی را با شکلات و کرم فندقی آب شده مانند تصویر تزیین کنید.
منبع : mamisite.com
پخت انواع کیک و شیرینیشکلات گردویی اتریشی شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی مخصوص عید فطر در عراقشیرینی نخودچی – شیرینی عید