طرز تهیه شیرینی قهوه
طرز تهیه شیرینی قهوه
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
درست کردن شیرینی قهوه
زمان پخت : ۴۰ دقیقه
مواد لازم :
کره
۹۰ گرم
وانیل
۱/۴ قاشق چایخوری
پودر قند
۵۵ گرم
زرده تخم مرغ
۲ عدد
پودر قهوه فوری
۱/۵ قاشق مرباخوری
آب داغ
۱ قاشق مرباخوری
آرد سفید
۲۳۵ گرم
طرز تهیه :پودر قهوه را با آب داغ مخلوط کرده و می گذاریم تا کمی سرد شود. کره ، پودر قند و وانیل را با هم مخلوط و با همزن برقی به مدت ۵ دقیقه می زنیم ، زرده تخم مرغ را دانه دانه به مواد اضافه و با همزن می زنیم (وقتی اولی جذب مواد شد دومین زرده را اضافه می کنیم) قهوه سرد شده را به مخلوط می افزاییم.
آرد الک شده را کم کم اضافه و با دست هم می زنیم تا خمیری بدست بیاید (دو قاشق از آرد را کنار گذاشته و در زمان ورز دادن به خورد خمیر می دهیم) سطح صافی را آردپاشی کرده و روی آن خمیر را ورز می دهیم تا نرم شود.
سپس بین دو کیسه نایلون خمیر را با وردنه به ضخامت ۳ میلی متر پهن می کنیم و با کاتر گرد شیرینی ها را برش زده و در سینی فر چرب شده می چینیم و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار می دهیم. وقتی زیر شیرینی قهوه کمی طلایی شد ، شیرینی را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن از سینی جدا می کنیم و به ظرف مورد نظر منتقل می نماییم.
نکته: برای راحتی کار می توان داخل سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها روی آن قرار بدهیم.
منبع : chibokhorim.ir
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بدون پخت شیرینی بژیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی خانگی مخصوص عیدطرز تهیه شیرینی کاکا شیرینی میکادو مخصوص عید