طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی
طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی
مواد لازم برای شیرینی لیمویی یا پرتقالی :
آرد
۲۵۰ گرم
کره
۱۲۵ گرم
شکر
۱۲۵ گرم
تخم مرغ
۱ عدد
پوست لیمو (پرتقال) رنده شده
۲ عدد
برای آیسینگ رویال یا همون سس روش:
سفیده تخم مرغ
۱ عدد
پودر قند
۲۲۰ گرم
آب لیمو
۱۰ میلی لیتر
طرز تهیه شیرینی لیمویی یا پرتقالی :
کره و شکر را با همزن بزنید تا خامه ای شود، تخم مرغ را اضافه کنید و بزنید، آرد را الک کنید و به همراه پوست اضافه کنید و مخلوط کنید، خمیر تقریبا سفت می شود. بدون اینکه زیاد ورز بدهید، روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدید باز کنید، بعد با کاتر دلخواه ببرید و روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتید، بچینید، در فر گرم شده ۱۸۰ درجه، ۱۰-۱۲ دقیقه بپزید.
برای آیسینگ، همه مواد را به راحتی مخلوط کنید.
آیسینگ را روی شیرینی های سرد شده بریزید و پسته بریزید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی رولت گل سرخشیرینی مخصوص عید فطر در عراقشیرینی نخودچی – شیرینی عید