طرز تهیه شیرینی کره ای قرمز برای عید نوروز
طرز تهیه شیرینی کره ای قرمز برای عید نوروز
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
تعداد: ۲۴ عددزمان تهیه: ۳۰ دقیقهزمان پخت: ۲۰ دقیقهمواد لازم :
آرد کامل
۱و ¼ پیمانه
شکر
۱/۳ پیمانه
پودر کاکائو
دو قاشق غذاخوری
نمک
¼ قاشق چایخوری
کره
نصف پیمانه
رنگ غذای قرمز
یک قاشق غذاخوری
شکلات سفید خرد شده
۸۵ گرم
شورتنینگ
یک و نیم قاشق چایخوری
پسته خرد شده
برای تزیین
طرز تهیه :فر را با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید.در مخلوط کن آرد، شکر، پودر کاکائو و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره و رنگ قرمز را اضافه کنید و هم بزنید. آنها را طوری هم بزنید تا خرد و ریز شوند و به تدریج به شکل یک توپ در وسط مخلوط کن جمع شوند.روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر را حسابی ورز دهید تا کاملا نرم شود. سپس آن را در دست گلوله کنید و آن را به ضخامت یک سانتیمتر باز کنید. با قالب، آنها را به دایره های کوچک برش دهید. آنها را با فاصله از هم درون سینی فر بچینید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.در یک قابلمه کوچک، شکلات سفید آب شده و شورتنینگ را روی حرارت ملایم آب کنید. آنها را دایم هم بزنید. نیمی از کلوچه های پخته شده را درون مخلوط شکلات قرار دهید. روی آنها پسته خرد شده بپاشید و سرو کنید.
منبع : yasgroup.ir
پخت انواع کیک و شیرینیشکلات گردویی اتریشی شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی مخصوص عید فطر در عراقشیرینی نخودچی – شیرینی عید