طرز تهیه قطاب روسی
طرز تهیه قطاب روسی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه قطاب روسی
زمان آماده سازی : ۲۵ دقیقه
زمان پخت : ۴۵ دقیقه
مواد مورد نیاز برای ۲۰ عدد :
آرد (الکشده)
دو و یک چهارم پیمانه
کره
۲۲۰ گرم
پودر قند
یک دوم پیمانه + به میزان لازم
گردو (خردشده)
۱ پیمانه
پودر دارچین
۲ قاشق چایخوری
هل
یک چهارم قاشق چایخوری
نمک
یک هشتم قاشق چایخوری
اسانس وانیل
۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه قطاب روسی :
داخل کاسه ای پودر قند، کره (به دمای محیط رسیده)، اسانس وانیل، پودر دارچین و هل را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه بزنید تا یکدست شود.
آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و ۲ بار الک کنید. مخلوط آرد را به مواد اضافه کرده و با دست کمی ورز دهید تا خمیر نرمی حاصل شود (اگر خمیر خشک بود، ۱ قاشق سوپخوری ماست به آن اضافه کنید).
گردو را به خمیر افزوده و با استفاده از قاشقی به آرامی مخلوط کنید.
از خمیر تکه هایی به اندازه یک گردو برداشته و با دست به شکل گرد حالت دهید.
مواد را درون سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، بچینید.
سینی را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم شده، حدود ۱۵ دقیقه بگذارید تا قطاب بپزد.
پس از بیرون آوردن در پودر قند غلتانده و بگذارید تا خنک شود. بعد یک بار دیگر در پودر قند بغلتانید و سرو کنید.
منبع : masterchefmag.com
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی