طرز تهیه نان خامه ای خانگی برای شب یلدا
طرز تهیه نان خامه ای خانگی برای شب یلدا
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
برای شب یلدای امسال تان نان خامه ای خانگی درست کنید
شب یلدا یکی از شب های اصیل ایرانی است که در این شب تمام خانواده ها دور هم جمع می شوند و این شب را دور هم جشن می گیرند. امسال برای شب یلدای تان نان خامه ای خانگی درست کرده و از خوردن آن لذت ببرید.مواد لازم برای ۱۲ عدد نان خامه ای خانگی برای شب یلدا :
آب
یک پیمانه
نمک
یک هشتم قاشق مرباخوری
تخم مرغ
۴ عدد
کره
نصف پیمانه
آرد
یک پیمانه
طرز تهیه نان خامه ای خانگی برای شب یلدا :فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.کره، آب و نمک را در یک ظرف مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند.
آرد را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید تا خمیر شود.مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.سپس تخم مرغ ها را جداگانه اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شود.
خمیر را به اندازه یک چهارم پیمانه با فاصله در سینی حاوی کاغذ روغنی بریزید و به مدت نیم ساعت، تا زمانی که پف کند و کمی طلایی شود، در فر قرار دهید.هر کدام را با استفاده از نوک چنگال سوراخ کنید تا حباب هوا خالی و کاملا سرد شود.روی آن را برش بزنید و اگر داخل آن خمیر است، می توانید آن را خالی کنید و با خامه و بستنی پر و سرو کنید.منبع : khorasannews.com
پخت انواع کیک و شیرینی شیرینی بژیحلوا شیر خشکرشته خوشکار، شیرینی گیلانیشکلات گردویی اتریشیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه حلوا مجلسی