طرز تهیه ناگت مرغ
طرز تهیه ناگت مرغ
مجموعه: آموزش انواع غذاها
طرز تهیه ناگت مرغ یک عصرانه عالی
مواد لازم برای ناگت مرغ :
سینه مرغ
۵۰۰ گرم
پنیر پیتزا
۱۰۰ گرم
پنیر پارمسان
۱۰۰ گرم
سس خردل
دو قاشق غذاخوری
پیاز متوسط
یک عدد
پودر سیر
نصف قاشق مرباخوری
نمک و زردچوبه
به مقدار لازم
فلفل سیاه و روغن
به مقدار لازم
تخم مرغ
سه عدد
پودر سوخاری
یک لیوان
طرز تهیه ناگت مرغ :
سینه مرغ را به همراه پیاز چرخ کنید. به آن پنیر پیتزا، پارمسان، سس خردل، ادویه و یک تخم مرغ اضافه کنید خوب میکس کنید تا خمیر چسبناکی بدست بیاید.
تخم مرغ های باقی مانده را در یک ظرف جدا کاملا هم بزنید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.
با دستکش مقداری از خمیر ناگت را بردارید و آن را با دست شکل بدهید (اگر دوست دارید با قالب شکل بدهید)
ناگت های فرم گرفته را ابتدا در تخم مرغ همزده و بعد در پودر سوخاری بغلطانید و سپس داخل روغن داغ سرخ کنید.
نکات کلیدی برای تهیه ناگت مرغ:
• اگر هنگام شکل دادن و قالب زدن ناگت ها مایه شما چسبناک بود دست های خود را کمی نمناک کنید تا کارتان راحت تر شود.
• می توانید در روش تهیه ناگت مرغ از پودر آویشن و پودر سیر و فلفل قرمز نیز استفاده کنید.
• می توانید برای خوش طعم کردن ناگت ها به مواد ناگت عصاره گوشت مرغ نیز اضافه کنید.
• حتماً از روغن مخصوص سرخ کردن اضافه کنید تا دود نکند.
• می توانید ناگت را بدون استفاده از پنیر پیتزا نیز طبخ کنید. اگر می خواهید ناگت را به صورت کوکو طبخ کنید بهتر است که در روش تهیه ناگت از پنیر فتا استفاده کنید. و اگر می خواهید ناگت مرغ را با طعم متفاوتی تهیه کنید از پنیر گودا در طرز تهیه ناگت مرغ استفاده کنید. استفاده از پنیر پیتزا در طبخ ناگت مرغ باعث کش دار شدن ناگت مرغ می شود.
• برخی برای درست کردن ناگت مرغ بدون پنیر پیتزا، نان تست خیس خرد شده با کمی شیر را به مرغ چرخ کرده اضافه می کنند.
• برای تهیه ناگت مرغ می توانید از مرغ پخته شده هم استفاده کنید اما استفاده از مرغ خام طعم آن را بهتر می کند.
• برای سطح روی ناگت ها می توانید به جای پودر سوخاری از پفک پودر شده نیز استفاده نمایید.
• برای تزئین سطح ناگت ها می توانید از دانه های کنجد نیز استفاده نمایید.
• می توانید این غذا را همراه با سالاد کاهو و سیب زمینی سرخ کرده میل کنید.
• اگر می خواهید ناگت ها را آماده کنید ولی در زمان دیگری آن ها را سرخ کنید ظرف پلاستیکی مناسبی را برای نگه داشتن انتخاب کنید و کف ظرف را آرد بپاشید و ناگت های مرغ را در ظرف پلاستیکی بچینید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
۴s3.ir