طرز تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای
طرز تهیه پنکیک لیمو و پنیر خامه ای
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مواد لازم :
تخم مرغ، زرده جدا شده از سفیده
۳عدد
پنیر خامه ای
سه چهارم پیمانه
کره نرم
۵۶ گرم
شکر
۲ قاشق غذاخوری
نمک
یک چهارم قاشق چای خوری
آرد
نصف پیمانه
پوست لیموی تازه
یک قاشق غذاخوری
کره
۲ قاشق غذاخوری
پودر قند
در صورت تمایل
* آویشن تازه خرد شده
یک قاشق غذاخوری
* آویشن تازه خرد شده : یک قاشق غذاخوری ( یا خشک نصف قاشق چای خوری)
طرز تهیه :سفیده را هم بزنید تا سفت شود.زرده، پنیر، ۵۶ گرم کره، شکر و نمک را با هم مخلوط کنید. آرد را نیز اضافه کنید و هم بزنید.
پوست لیمو و آویشن را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.سپس به آرامی سفیده تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.ماهیتابه مناسب را روی حرارت کم قرار دهید، یک قاشق غذاخوری کره در آن بریزید و بگذارید آب شود.
سپس هر بار یک چهارم پیمانه مایه به ماهیتابه اضافه کنید و بگذارید پنکیک پنج دقیقه بپزد یا حباب روی سطح پنکیک دیده شود.پنکیک را برگردانید و بگذارید ۳ دقیقه دیگر بپزد تا کاملا طلایی رنگ شود. با بقیه مواد نیز این کار را تکرار کنید.
پنکیک را بلافاصله و در صورت تمایل با پودر قند سرو کنید.پنکیک را می توان به عنوان صبحانه یا اسنک عصرانه سرو کرد.منبع : khorasannews.com
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی