طرز تهیه پودینگ موز و گردو
طرز تهیه پودینگ موز و گردو
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه پودینگ موز و گردو
مواد لازم پودینگ موز و گردو :
شکر
نصف پیمانه
نشاسته ذرت
یک چهارم پیمانه
پودر کاکائو
۳ قاشق غذاخوری
شیر
۲ و سه چهارم پیمانه
وانیل
مقداری
کره
۲ قاشق غذاخوری
نمک
یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه پودینگ موز و گردو :
شکر و کاکائو و نشاسته ی ذرت و نمک را مخلوط کرده و شیر را کم کم اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به مدت ۲۰ دقیقه مرتب هم می زنیم تا غلیظ شود. البته غلظت آن بستگی به خودتان دارد، فقط در نظر بگیرید که بعد از خنک شدن غلیظ تر می شود. بعد از روی حرارت برداشته و کره و وانیل را به آن اضافه می کنیم. وقتی خنک شد داخل ظرف کشیده و سرو می کنیم.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی