طرز تهیه کیک انگلیسی
طرز تهیه کیک انگلیسی
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کیک انگلیسی
مواد لازم برای کیک انگلیسی :
تخم مرغ
۳ عدد
شکر
نصف لیوان
آرد
۱۵۰ گرم
وانیل
۱/۲ قاشق چایخوری
شیر
۱/۳ لیوان
بکینگ پودر
۱ قاشق مرباخوری
کاکائو
۱ قاشق مرباخوری
کره یا روغن جامد
۱۰۰ گرم
کشمش،گردو خرد شده یا خلال بادام
۱/۲ لیوان
* رنده پوست پرتقال یا لیموترش یا اسانس
پوست ۱ عدد پرتقال
* رنده پوست پرتقال یا لیموترش یا اسانس : من یک عدد لیموترش درشت را پوستش را رنده کردم
طرز تهیه کیک انگلیسی :
اجازه بدهید تخم مرغ ها به دمای محیط برسند سپس زرده و سفیده را از هم جدا کنید به طوری که زرده داخل سفیده نشود. نیمی از شکر را با سفیده مخلوط کنید و آنقدر بزنید تا اگر ظرف را برگردانید سفیده از ظرف نریزد. نیمی دیگر از شکر را با روغن یا کره مخلوط کنید و کمی بزنید تا به صورت کرم در آید. زرده ها را دانه دانه اضافه کنید. وانیل را اضافه کنید و مایه را هم بزنید تا بصورت کرم درآید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک ساده
۳-۲ قاشق شیر اضافه کنید و بعد تمام شیر را اضافه کنید، همزن را خاموش کنید. ظرف سفیده را با زرده ها قاطی کنید (با لیسک). بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و آرد را کم کم با الک کردن به مایه اضافه کنید. ته قالب را کاغذ می اندازیم و چرب می کنیم. نصف مایه را داخل قالب می ریزیم.
یکی دو قاشق از مایه را کاکائو اضافه می کنیم. روی مایه ساده مایع کاکائویی را می ریزیم و گردو و کشمش یا خلال بادام بوداده شده می پاشیم و بعد بقیه مایع سفید را روی آن می ریزیم و روی کیک گردو و کشمش می پاشیم (کشمشی که خیسانده و در پارچه خشک کرده و در آرد غلتانده شده و بعد الک کرده که سنگین نشه که بره ته کیک) و داخل فر با حرارت ١٨٠ درجه حدود ۴٠ دقیقه گذاشتم.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینیشکلات گردویی اتریشی شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی مخصوص عید فطر در عراقشیرینی نخودچی – شیرینی عید