طرز تهیه کیک خرمالو
طرز تهیه کیک خرمالو
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
طرز تهیه کیک خرمالو
مواد لازم برای کیک خرمالو :
خرمالوی پوست گرفته و پوره شده
۱ لیوان
آرد
۳ لیوان
شیر
۱ لیوان
شکر
۱ لیوان
روغن
۱ لیوان
تخم مرغ
۴ عدد
بکینگ پودر
۱ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده
نصف لیوان
طرز تهیه کیک خرمالو :
اول از همه شکر و تخم مرغ و وانیل را حدود ۵ دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. بعد روغن و شیر را اضافه می کنیم دوباره حدود یک دقیقه هم می زنیم سپس پوره خرمالو را هم اضافه می کنیم آرد و بکینگ پودر را ۳ بار الک کرده کم کم به مواد اضافه می کنیم و با لیسک به هم می زنیم. نصف لیوان گردو خرد شده را اضافه و به حالت دورانی هم می زنیم و سپس مواد کیک را داخل قالبی که از قبل چرب کردیم می ریزیم و داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه حدودا ۵۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی