طرز تهیه کیک لامینگتون
طرز تهیه کیک لامینگتون
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
کیک لامینگتون (یک کیک استرالیایی ساده و خوشمزه…)مواد لازم:
کره نرم شده
۱۹۰ گرم
شکر
۱ فنجان یا ۲۲۰ گرم
وانیل
۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ
۳ عدد
آرد
۲ و ۱/۳ فنجان یا ۳۵۰ گرم
شیر
۱ فنجان یا ۲۵۰ml
شکلات تلخ
۲۲۰ گرم
خامه پرچرب
۱ فنجان یا ۲۵۰ml
پودر نارگیل
۱ فنجان
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک شکلاتی
طرز تهیه :فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم. قالب مورد نظر یک قالب مربع حدود ۲۰ سانتی و تقریبا کم عمق است که از قبل چربش می کنیم. شکر و کره را با سرعت بالای همزن به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم.سپس تخم مرغ هارا با هم همراه با ۱ قاشق چایخوری وانیل اضافه کرده و تا زمانیکه خوب ترکیب شوند هم میزنیم. آرد و شیر را در ۳ مرحله اضافه کرده و متناوب هم می زنیم. مواد را داخل قالب ریخته و به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه داخل فر می گذاریم تا کاملا بپزد.
پس از پخت،می گذاریم ۵ دقیقه بماند تا سرد شود.شکلات،خامه و وانیل باقی مانده را بر روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار داده، تا شکلات خوب ذوب شده و با مواد خوب ترکیب شود (حدود ۲۰دقیقه). روی کیک را کاملا با شکلات می پوشانیم و پودر نارگیل را رویش می پاشیم.
منبع : ashpaz-bashi.blogfa.com
پخت انواع کیک و شیرینیشکلات گردویی اتریشی شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشیرینی زنجبیلی بدون فرشیرینی مخصوص عید فطر در عراقشیرینی نخودچی – شیرینی عید