

مقیاس های آشپزی
مجموعه: نکات مهم آشپزی
طباخی از جمله هنرهائی است که قدمت طولانی دارد و همچنین از ملل مختلف بر گرفته شده لذا بر این اساس در آن واحدهای قدیمی و نامتعارف بسیاری وجود دارد، برای اینکه شما سر در گم نشوید در زیر جدول تیدیل مقیاسها را آوردهایم:
هر ۱ کیلو گرم معادل ۱۰۰۰ گرم
هر ۱ سیر معادل ۷۵ گرم
هر ۱ مثقال معادل ۴.۷ گرم
هر ۱ گالن معادل ۴ لیتر
هر ۱ لیتر معادل ۴ فنجان اندازه گیری
هر ۱ فنجان اندازه گیری معادل ۱۶ قاشق سوپخوری
هر ۱ قاشق سوپخوری معادل ۳ قاشق مربا خوری
هر ۱ پانیت معادل ۲ فنجان اندازه گیری
هر ۱ پاند معادل ۴۵۶ گرم
هر ۱ اونس معادل ۲۸۳ گرم
هر ۱ پاند معادل ۱۶ اونس
درجه جوش آب ۱۰۰ درجه سانتیگراد یا ۲۱۲ فارنهایت
درجه بدن ۳۷ درجه سانتیگراد یا ۹۸.۶ فارنهایت
درجه انجماد صفر درجه سانتیگراد یا ۳۲ فارنهایت
برای تبدیل درجه سانتیگراد به فارنهایت، درجه سانتیگراد را در نه پنجم ضرب می کنیم و با ۳۲ جمع میکنیم.
برای تبدیل درجه فارنهایت به درجه سانتیگراد، ۳۲ را در پنج نهم ضرب نموده و فارنهایت را از آن کسر میکنیم.
رازهای آشپزی آموزش خرد کردن مرغ با تصویر !با ماهی های لذیذ اما بدبو چه کنیم؟توصیه هایی کوتاه و مفید به کدبانوها!در چه قابلمههائی غذا میپزید و چگونه؟روش تشخیص میگو سالم و فاسدفنونی برای آشپزی آسان