

نکاتی برای پخت یک کباب خوش طعم
مجموعه: نکات مهم آشپزی
اگر می خواهید یکی کباب کوبیده خوش طعم و عالی درست کنید فقط کافی است این نکات را رعایت کنید تا کبابی مانند کباب های رستوران ها داشته باشید.درست کردن کباب کوبیده فوت و فن ساده ای دارد. در این مقاله فوت و فن درست کردن یک کباب رستورانی را به شما آموزش می دهیم.۱_ برای یک کباب کوبیده خوش طعم دو سوم گوشت دندهی گوسفندی و یک سوم گوساله استفاده کنید.۲_ به ازای یک کیلو گوشت سیصدگرم پیاز که حدودا سه تا پیاز متوسط می شود را ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید چون آب پیاز باعث شیرین شدن کباب می شود.۳_ حسابی ورز بدهید و سه ساعت قبل از به سیخ کشیدن در یخچال بگذارید.۴_ حتما حداقل سه بار گوشت باید چرخ شود.۵_ اگر سیخ هایتان نو هستند یکبار خالی روی آتش بگذارید .۶_ برای سیخ کشیدن کباب کنار دستتان کاسهی آب بگذارید و سیخهایتان هم خیس و سرد باشد اینکار کمک می کند که کباب به سیخ بچسبد.۷_ به گوشت فقط نمک و کمی فلفل که بوی زخم گوشت را بگیرد و کمی زعفران بزنید ، از ریختن پودر سوخاری ، آرد و زردچوبه جدأ خودداری کنید.۸_ جوش شیرین هم نزنید چون باعث تلخی کباب می شود ، تخم مرغ هم نزنید چون باعث سوختن سریع روی کباب می شود.۹_ به اندازهی یک پرتقال گوشت بردارید و به سیخ بکشید ابتدا و انتهای سیخ را خوب بچسبانید.منبع : delgarm.com
رازهای آشپزی چگونه سویا را خوشمزه بپزیم ؟۷ روش خوشمزه کردن غذا !!از بخار ذرت بوداده دوری کنید!توصیههای درباره زولبیا و بامیهساتوری کردن گوشتشیوه صحیح سرخ کردن غذا