چگونه از بروز دیسک گردن پیشگیری کنیم؟
مجموعه: پیشگیری بهتر از درمان
آیا شما هم به دیسک گردن مبتلا هستید؟ آیا از این بیماری در رنج هستید ؟
در اثر فشارهای مکانیکی و حرکات ایجاد شده به تدریج دیسکهای گردن دچار تغییراتی شده که از حالت نرمال خود خارج و در نهایت سبب بیرون زدگی دیسک میشود.
یک دسته از علائم ناشی از فشار بر روی ریشههای عصبی و دسته دوم فشار بر روی نخاع است. علائم فشار بر روی ریشههای عصبی گردن، قابلیت انتشار داشته و از گردن و شانه به سمت اندامهای فوقانی منتشر میشود.
بیمار غیر از درد، احساس بیحسی و یا خواب رفتگی در دستهای خود دارد. برخی بیماران دچار احساس کاهش قدرت دستها میشوند. از سوی دیگر، برخی بیماران در اولین بار متوجه اختلال در حرکات ظریف دستها هنگام نوشتن میشوند. این آسیبی که با فشار روی نخاع بروز میکند، جدی بوده و این بیماران با کاهش قدرت اندام فوقانی به پزشک مراجعه میکنند. همچنین ممکن است به تدریج اختلال در راه رفتن و حرکات پاها ایجاد شود.
می توان کاربران کامپیوتر، حسابداران، خیاطان و آرایشگران و افرادی که امور دفتری دارند را از افراد مستعد به دیسکهای گردن دانست و از آنجا که دیسکهای گردن در این افراد شایعتر است، لذا باید ورزشهای گردن به ویژه ورزشهای ایزومتریک را به طور مرتب و روزانه انجام دهند تا عضلات گردن و شانه آنها تقویت شده و از برند دیسک گردن جلوگیری شود.افراد شاغل که معمولا در اکثر مواقع، سرشان در یک وضعیت قرار دارد، توصیه می شود این افراد در مراحل اولیه قبل از ایجاد علائم و درد در ناحیه گردن و سوزش ناحیه بین دو کتف باید ورزش کنند.
منبع:isna.ir
بیشتر بخوانید تا سالم بمانیدآب آوردن مغز در سالمندانافراد مبتلا به نارسایی کبد روزه نگیرند بیماری ام اس -MSرا بیشتر بشناسیم تپش قلب را با آب انگور درمان کنید درمان های خانگی برای مشکلات ناشی از گرماسنگ کلیه چیست؟