کیک لیمو ترش و شیرین
کیک لیمو ترش و شیرین
مجموعه: آموزش شیرینی پزی
مقدار : برای ۱۶ نفر زمان لازم برای آماده کردن مواد : ۲۰ دقیقه زمان لازم برای درست کردن کیک : ۲ ساعت زمان لازم برای خنک شدن : ۲ ساعت مواد مورد نیاز :
کره زده شده
۲/۳ فنجان
شکر قهوه ای
½ فنجان
آرد سفید
۲ و ۱/۲ فنجان
پوست لیمو شیرین پودر شده
۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ
۶ عدد
شکر دانه ریز
۲ و ۱/۴ فنجان
آب لیمو شیرین
½ فنجان
بکینگ پودر
¾ قاشق چای خوری
جوز زمینی
۱/۸ قاشق چای خوری
پوست لیمو ترش پودر شده
۱ قاشق چای خوری
پودر شکر الک شده
۲ قاشق غذا خوری
دستور پخت : ۱ – در صورت تمایل می توانید ابتدا مقداری لیموی ژله ای برای تزئین آماده کنید. (طرز تهیه آن در انتها آورده شده است.) فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و یک ماهیتابه ۳۳*۲۲/۸*۵ اینچ را آماده کنید و آن را با ورق فویل بپوشانید. ۲ – کره را در یک کاسه بزرگ بریزید و سی ثانیه هم بزنید. به آن شکر قهوه ای اضافه کنید و آن را هم تا زمانی که کاملا در کره حل شود بزنید. ۲ فنجان آرد اضافه کنید و آن را هم بزنید تا خمیر شود، ۲ قاشق چای خوری پوست پودر شده لیمو شیرین را هم به این ترکیب اضافه کنید و هم بزنید. سپس خمیر را در ماهیتابه بریزید و آن را فشرده کنید و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه بپزد. ۳ – در همین هنگام در یک کاسه متوسط تخم مرغ ها، شکر دانه ریز، باقیمانده آرد، آب لیمو شیرین، بکینگ پودر و جوز زمینی را مخلوط کنید و آن را حداقل برای ۲ دقیقه هم بزنید. باقیمانده پوست لیمو ترش و لیمو شیرین را هم در آن بریزید و هم بزنید. این مخلوط را روی خمیر پخته شده داغ بریزید و بگذارید ۲۰ دقیقه دیگر هم بپزد. و یا تا زمانی که لبه های کیک به رنگ قهوه ای در بیاید صبر کنید. سپس کیک را از فر بیرون بیاورید و برای مدت یک ساعت بگذارید خنک شود و به مدت ۲ ساعت آن را در یخچال قرار دهید. ۴ – برای سرو کردن کیک روی آن پودر شکر بپاشید. برای بیرون آوردن کیک از ماهیتابه از فویل استفاده کنید و کیک را به صورت مثلثی ببرید. در صورت تمایل قطعات لیموی ژلهای را روی کیک بگذارید . این کیک را می توانید تا ۳ روز در یخچال تازه نگه دارید و برای ۱۶ تا ۲۰ نفر سرو کنید. مواد مورد نیاز برای لیموی ژله ای :
آب
¼ فنجان
شکر
¾ فنجان
۲ لیمو شیرین و یا ۱۰ لیمو ترش کوچک ورقه شده
طرز تهیه لیموی ژله ای : در یک ظرف بزرگ آب و شکر را حل کنید و آنها را بگذارید تا بجوشند. ورقه های لیمو را در آن بگذارید و به آرامی بجوشانید. این عمل را یک تا ۲ دقیقه انجام دهید و سپس آنها را از ظرف بیرون بیاورید و بگذارید خنک شوند. عین همین عمل را هم می توانید با پوست لیمو و دیگر مرکبات انجام دهید. ارزش غذایی : در یک کیک ۱۶ نفرهکالری : ۳۰۷ چربی کل ۱۰ گرم کلسترول : ۱۰۰ میلی گرم چربی اشباع شده : ۵ گرم کربوهیدرات : ۵۲ گرمچربی تک اشباع شده : ۳ گرم چربی اشباع نشده : ۱ گرم فیبر : ۰ گرم شکر : ۳۶ گرم پروتئین : ۴ گرم ویتامین آ : ۳۴۰ویتامین ث : ۴ میلی گرم سدیم : ۹۶ میلی گرم کلسیم : ۳۰ میلی گرم آهن : ۱ میلی گرم ارزش غذایی بر اساس رژیم غذایی ۲۰۰ کالری در روز نوشته شده است.
منبع : seemorgh.com
پخت انواع کیک و شیرینیشیرینی زنجبیلی بدون فرطرز تهیه شیرینی کاکاطرزتهیه ی کلوچه سنتی مخصوص عید فطر شیرینی بژی شیرینی میکادو مخصوص عیدشکلات گردویی اتریشی